SFX Translated is eerst en vooral een wereldwijd netwerk van enkele duizenden zelfstandige vertalers uit nagenoeg alle landen ter wereld!

SFX Translated is een vertalingsbureau, gelegen in Luik, dat medewerkers heeft in alle hoeken van de wereld om u te kunnen voorzien van relevante vertalingen van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om revisie en vertaling van teksten, ondertiteling van video’s of beëdigde vertalingen, het vertalingsagentschap SFX Translated voorziet u van een afgewerkt product in de kortst mogelijke tijd.

Precieze vertalingen van gespecialiseerde teksten, de exacte vertaling van een uitdrukking die niet vaak gebruikt wordt of simpelweg om geen enkele fout te maken in een belangrijke tekst. Allemaal opdrachten die u kan toevertrouwen aan het vertalingsagentschap SFX Translated.

Het vertalingsbureau SFX Translated garandeert u precisie en kwaliteit in al zijn diensten, ongeacht welk thema.

Vertalingen in en uit alle talen
Vertalingen in en uit alle talen:

Of het nu gaat om technische vertalingen, medische vertalingen of juridische vertalingen, SFX Translated levert u professionele vertalingen in en uit alle talen van de wereld. Of u nu een tekst van het Frans naar het Nederlands wil vertalen, een website uit het Engels in het Chinees of een Russisch artikel naar het Spaans wil laten vertalen, SFX Translated is hiervoor de ideale partner!

Tekstrevisies
Tekstrevisies

Heeft u een tekst uit het Duits in het Frans of van het Nederlands naar het Engels laten vertalen en wilt u zeker zijn van de kwaliteit? Heeft u zojuist een offerteaanvraag of een economische tekst opgesteld en wilt u deze laten nakijken door een specialist? Of wilt u gewoon een tekst laten verbeteren? SFX Translated kan dit voor u doen!

Ondertiteling
Ondertiteling

Wilt u uw nieuwe reclamespotje of een reportage laten ondertitelen in één of meerdere talen om een grotere markt te kunnen aanboren? Wilt u bestaande ondertitels laten vertalen in andere talen? Beschikt u over ondertitels die u wilt laten integreren in uw videofilm? SFX Translated neemt het hele proces op zich om u een eindproduct van kwaliteit te kunnen leveren.

Beëdigde vertalingen
Beëdigde
vertalingen

Dienen uw documenten te worden vertaald voor gebruik bij de rechtbank of een openbare dienst? Bent u op zoek naar een rechtsgeldige vertaling voor uw contract? Dienen uw statuten te worden vertaald met het oog op de volgende raad van bestuur? SFX Translated neemt alle fasen van dit proces voor zijn rekening, namelijk het vertalen, reviseren, legaliseren en terugzenden per post en dat allemaal binnen zo weinig mogelijk tijd.

Aanvullende diensten
Aanvullende
diensten

SFX Translated biedt daarnaast ook bepaalde diensten aan op aanvraag! Beschikt u over een audioregistratie en wenst u een transcriptie? Dat kan! Bent u op zoek naar een tolk? SFX Translated stelt er een ter beschikking. Wilt u een tekst herwerken om een bepaalde markt aan te boren? Onze tekstschrijvers staan klaar om u te helpen. Bij SFX Translated is alles mogelijk!


Aarzel niet langer, maar kies voor professioneel werk aan een scherpe prijs.
Klik hier voor een gratis offerte!